Poly International Plaza

  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM
  • Image © SOM

A 116,000-square-meter complex of three speculative office buildings, Poly International Plaza offers a spacious and light-filled work environment. Its long-span structural design strategically opens up the interior spaces and employs a highly sustainable approach to addressing the climatic and air quality issues specific to Beijing. A faceted diagrid exoskeleton system forms an outer thermal envelope around the office spaces enclosed within a second glazed interior envelope, creating daylit communal areas. These areas not only accommodate meetings and foster social interaction, but they also allow physical and visual connectivity between floors.