SOM

SOM

Bishan Exhibition Center & Clubhouse

The design for the Bishan Exhibition Center and Clubhouse—composed of stacked, cantilevering glass and steel volumes that overlook a serpentine ravine—reflects the adventurous vision of Tian’an Cyber Park and its property developments.

The Exhibition Center is accessed via a multimedia elevator showcasing the company's environments throughout China. Within the center, models and images of the project are on display, with ample glazing offering panoramic views of the spectacular Bishan site.

Clubhouse guests are greeted by a ground-level garden before ascending to private dining rooms and a glass-enclosed ballroom. Outdoor terraces on the building's setbacks provide opportunities to relax and take in the grandeur of the natural surroundings.

MORE